Omdömen

några kommentarer från våra kunder

Vi får många uppdrag via rekommendationer och återkommande kunder vilket vi är mycket tacksamma för. För att ge en fingervisning om vårt arbete har vi lagt ut en del omdömen från våra kunder.

Totalrenovering av kök i Skånelänga från

1800-talet samt utbyggnad av huset

med ny hall/entrédel

"Vårt gamla kök med hårt nedsliten inredning från 1950-talet blåstes ut totalt, inklusive tapeter, puts, innertak, vask och allt. Köket förstorades genom rivandet av en tegelvägg med anslutning till ett angränsande utrymme som tidigare varit klädkammare samt till en mindre hall. Ett trist långfönster från 1950-talet murades igen och ersattes av två spröjsade fönster, som på ett bättre sätt passade ihop med husets ålder och karaktär. Köket försågs därefter med ny puts och måttbeställd inredning från Qvesarum.

I ett andra steg revs ett till köket anslutande uterum och ersattes med ny entrédel på 15 kvm.

Arbetet har utförts med stor noggrannhet och till full belåtenhet. Ola Myrgart, som driver företaget och som varit på plats och lett arbetet i varje moment, är pålitlig och på alla sätt lätt att ha och göra med. Både han och hans medarbetares insatser vittnar om stort och brett yrkeskunnande."

- Hans W (2023-01-16) -


Tak, garage och uteplats

"Ola och hans team är pålitliga, noggranna och

enkla att ha och göra med. Kan rekommendera! "

- Håkan (2023-01-13) -

Ombyggnad av uteplats/altan

"Bästa, bästa rekommendationer."

- Ann-Marie Kling (2019-04-10) -


Ersätta fönster med altandörr och

uppförande av trädäck

"Ola Myrgart är bra, kunning och lätt att samarbeta med. Arbetet är väl utfört och den försening som uppstod beror enbart på den varma sommaren som gjorde det omöjligt att arbeta på platsen under lång tid."

- Thomas (2018-12-04) -


Altan och marksten

"Proffsigt bemötande, flexibibla, väl genomfört."

- Per Liljefors (2018-08-05) -


Renovering, ombyggnad & tillbyggnad 

"Den inledande kommunikationen med OLM Bygg var toppen, många idéer som hjälpt vårt projekt till att bli så bra som det är idag - kunde inte varit möjligt utan OLM Byggs engagemang. Under projektets gång har det varit en mycket öppen kommunikation där vi som kund alltid stått i fokus och fått den hjälp och dom tips vi behövt. Vill man ha professionell hjälp med sitt projekt där priset är rimligt och företagets anställda är otroligt trevliga och hjälpsamma så ska man anlita OLM Bygg och Anläggning varje gång."

- Nils Gustavsson (2015-01-08) -

Vi tackar för alla kommentarer kring vårt arbete.